Ååh ååh! Jag glömde nästan!

De här skorna från Scorett inhandlade jag i förrgår! Jag är så himla glad att jag hittade de här! Jättesköna OCH snygga! De här kommer jag ha på 75års festen! OCh så har jag fixat en huvudbonad nu!
Det blev inte riiiktigt som jag tänkt mig från början. Jag halkade faktiskt in på något helt annat!
Se här vad jag satt och gjorde from scratch i går.
En liten ståltrådsrosett med pärlor i är väl inte så himla innovativt men det blev väl bra?

Helgtrevligt..

Så himla felstavat det blir med min iphone. Jag har accepterat läget med att jag inte kan den än.
Lördagen vart inte som tänkt men inte otrevlig för det. Jag glömde helt bort att ta en massa roliga bilder men här är en på "frallan" som han kallades och en bild på snyggaste Tove.
Igår fick jag helt klart en bättre upåpfattning av Munken dessutom. De hade ingen hårdrock! Jag kunde faktiskt sitta och njuta av min drink som tyvärr inte var helt klockren. Men det var nice ändå.
Söndag eftermiddag var det ett besök till Golden Bangkok och inte Golfen bangkok som jag så fint uttryckt det med min iphone. Käkade buffé med Fredrik <3 Robin och August.

Ja. Så är det.

På golfen Bangkok med iphone nördar! Nu bl...

img_8789 (MMS)

På golfen Bangkok med iphone nördar! Nu blir det film eller bio! Härlig söndag!


Godmorgon! Eller ja, klockan är ju närmare...

img_2452 (MMS)

Godmorgon! Eller ja, klockan är ju närmare två just nu. Igår kväll vart det en oplanerad fest hemma hos oss. Vi städade som attan innan folk dykte upp vid halv åtta-åtta. Idag däremot så ska vi städa igen. Någon råka välta ut mitt glas rosa pantern på vår stora vita ryamatta. Så dagens quest är att få den ren eller åtminstone renare. Mår annars bra faktiskt. Trött som man oftast är en söndag efter fest. Aja back to cleaning!


Bild från roliga lagret som jag organisera...

img_0458 (MMS)

Bild från roliga lagret som jag organiserar kaos.  Idag har jag jobbat 9-12 och sminkat lite tjejer och killar till en modevisning som pågår 12-13-14 idag på hageby centrum i Norrköping. Det är klimatsmarta dagar så makeupen är rätt så naturligt lagd.  Nuuuu däremot väntar jag på Fredrik. Sitter och tar en latte på waynes coffee. Jag vill kika på lite kläder till 75årsfesten! Och behöver min underbara pojkvän som smakråd! Älskar honom massor!!!


God morgon party people! Galet god morgon!...

img_2755 (MMS)

God morgon party people! Galet god morgon! Dags att hoppa in i lagret för lite knäckning av presenter. Men först!! KaffeLatte frå Waynes!


SÅ DÄR JA!!

Biljettas to Stockholmo beställda och ready to get hämtade avec närmastast pressbyrå.

När jag gör så här, så syns inte jätte mega hyper
super duper stora berget till röda jävla finnen i min panna. :D

Dags att shoppa!

NELLY.SE - Gabela 399kr
I morgon kommer lönen och då är det dags att shoppa inför 75 årsfesten jag ska på nästa helg. 25+50, Åsa och hennes mamma har fixat en fest i Stockholm och då vill jag känna mig go och fräsch. Så dessa skor ska inhandlas OM jag inte får ryck och köper ett par på Scorett som nu öppnat i Hageby centrum. 20% på utvalda skor fram till onsdag nästa vecka, om jag inte minns fel.
Då kanske det i stället blir ett par såna här.

Scorett Tiamo 799kr

Såna fina stövletter som Malin Erlingstad har fast i blått. Tack vare henne vågar jag numera köpa såna här skor. Hon lärde mig att det finns höga skor som ger stöd i hela foten och att man då inte behöver tippa på tå i skorna. Så nu vet jag direkt om det är ett par skor jag klarar av att gå i en hel kväll utan gnäll.

 

Scorett Tiamo 499kr

Dessa gillar jag väldigt mycket av någon anledning. Känns som om de skulle bli lite av ett par favoriter i sommar.

Scorett Tiamo 599kr

Haha, dessa skulle verkligen spegla min insida på utsidan. Lite djurlik är jag ju, Stjärntecken Lejon och jag ryter som ett. Lite halvt som halvt kaos i min hjärna men trots det full av liv och glada färger!

Vad tror ni? Jag tror jag kommer att köra på en färg all over i olika nyanser.
Avslappnat men ändå chict. Accessoarer är en tjejs bästa vän.
VAD TYCKER DU?

Rolig dag med ironisk och vanlig betoning på rolig.

Så här kul har jag exakt nu.

Dagen började med en hemsk HEMSK magsmärta som gav mig yrsel och illamående. Det blev ingen frukost. Åkte till jobbet och öppnade men Ewa kom och tog över och lappade ihop dagens schema på jobbet till det bästa. Tack gode gud för Ewa.

Åkte hem och sov bort magsmärtan. Vaknade igen vid tolv och hade inte länger ont i magen men den kände sig lite orolig. Åt frukost med fredrik. Sen kom brorsan på besök och jag visade honom runt snabbt inne i stan och sen gick vi för att käka.

Sliskpizzerian vi var inne på var Hemsk! Daniel bad om en ny pizza eftersom den förra hade konstig bearnaisesås på sig. Andra pizzan han fick in luktade som god ost luktar.. tåfis.

Så min dag med den roliga magontet, inte riktigt SÅ kul.
Träffa roliga Brosan, jättekul! (med normal och glad betoning,)

 

Så nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Laddar väl inför morgondagen där lagerjobb väntar följt av kvällen i butiken. Ska nog unna mig lite sushi efterom sushibaren öppnat rakt emot vår butik.. ÄNTLIGEN!

 


Med bror på sliskig pizzeria! Jättekul att...

img_9832 (MMS)

Med bror på sliskig pizzeria! Jättekul att ha honom på besök en kort kort stund.


Mina sms-inlägg vill inte riktigt vad jag ...

Mina sms-inlägg vill inte riktigt vad jag vill. Jag har skickat inlägg två gånger nu och bilden kom inte med. Och texterna har lagt sig i fel ordning. What ever, ingen direkt som läser denna blogg. Har ju inte ens berätta för mer än tre fyra personer att jag startat min blogg igen. Jag öppnar i morgon så nu är det en timme eller två sen jag booorde ha somnat. God natt god natt


Söta Therese vart nöjd och jag hoppas att ...

Söta Therese vart nöjd och jag hoppas att hon har en jätte trevlig kväll på Hugo ikväll!!!!  Nu! Ska jag hem till min lilla lägenhet och fixa disken. Skönt att äntligen ha slutat!


Jajamen, just nu peppar vi makeupträffar p...

Jajamen, just nu peppar vi makeupträffar på jobbet. Se så fin jag är i håret! Bra dag sa jag ju! En makeup-träff är för 4-6 personer där alla blir sminkade. Man pratar om färger och om dagliga rutiner som passar individen. Vi bjuder på lite fin cider och frukt och alla som handlar för minst 250 kr får en goodiebag med sig hem. Låter väl bra?! Det är jättekul att träffa folk och att se hur nöjda dom blir av resultatet. Idag hade jag en tjej som just nu är praktikant på waynes coffee på en makeup-rådgivning. Då sminkar man och förklarar vad man gör och tipsar om sånt som man tycker skulle passa kunden. Therese som den här tjejen heter ska på fest på kvällen så då fick jag lägga lite mer makeup än vanligt! Det är alltid kul! Här är efter bild. ( tagen med iphone)


En bra dag på jobbet! Idag har varit en br...

img_5252 (MMS)

En bra dag på jobbet! Idag har varit en bra dag. Jag har känt mig snygg och fräsch. Allt är alltid super förutom magen. :) .... Men idag var det något extra. Varför hamnade bilden i förra inlägget på sniskan? Undrar om denna bild också blir det?


Dags att börja jobba!!

img_5458 (MMS)

Dags att börja jobba!!


Ingen sol.. Men inte heller regn!

Positiva klubben.
Klockan är kvart i ett. Jag börjar jobba klockan två. Det känns som om klockan är 8 på morgonen men icke. Nu måste jag dessutom få lite pli på håret.
Fick precis ett sms av Berra. Vår gamla No-lärare Daniel var med i Vem vet mest på svt 2 i morse. Då såg jag även att en tjej som var inne i butiken häromdagen var med också. Världen känns liten ibland.
Glömde nämna att jag på långt långt håll är släkt med min gamla lärare. :S
Dags att gå på jobb!

Nu sitter jag på Kuriosa med Ellinor! Jag ...

img_9311 (MMS)

Nu sitter jag på Kuriosa med Ellinor! Jag är överlycklig att det funkade att blogga från mobilen!!! Så nu äntligen kanske jag kan skriva här lite oftare!


Nu tänkte jag prova att sms-blogga för för...

Nu tänkte jag prova att sms-blogga för första gången. Jag har ju tjatat i en evighet om att blogg.se skulle fixa en app till iphone m.m. För att jag av den enkla anledningen skaffade en iphone och att jag trodde att jag skulle kunna blogga vart som helst med den då. Så nu har jag i stället accepterat att jag får sms-blogga. Jag ska direkt efter att jag skrivit färdigt gå in och se om det blivit något fint litet inlägg.. Sen ska jag sova! Morgondagen blev lite annorlunda än planerat. Frukost på kuriosa med bästaste Ellinor! Godnatt


Tråkig ledig dag

Jag har nördat sims3 hela dagen fram tills nu. Bygger hus och inreder. Sen börjar jag om på nytt. Bara bygger och bygger och bygger.
För omväxlings skull tänkte jag färga mitt hår. Bara göra det. Och som startskott på denna färgning tänkte jag lägga in lite hårbilder.. enjoy!

Men det kan också se ut så här när jag borstat håret...
(Bilden togs innan min förra färgning. Kameran tar även väldig gula bilder för SÅ HÄR gult hår har jag inte!)

En kopp kaffe i handen..

..känns som en bra början på dagen.
Idag har jag ingenting planerat. Är tillochmed ledig och ingenting är planerat. Däremot i morgon ska jag ge mig av till simhallen och simma med ellinor.

Jag gav ju ett försök att gå ut och gå i går men det gav mig bara skoskav. Så när lönen rullar in ska jag köpa nya gåskor och en fräsch vårjacka jag kan ha mer till vardags.
Jag gillar de här två modellerna.
Vår jackan får gärna se ut som de här.. något liknande.

Ja, du gör ju det..

.. har blivit ett vanligt uttryck för mig på sistone. Jag gillar att svara det på saker.
Ny blogg. Ny start.
God Natt

RSS 2.0