Bröllopsmiddag

Daniel och Therese gifte sig för nån månad sen och drog på smekmånanden samtidigt så middagen blev av igår kväll. Fredriks bror Daniel pratar jag om och inte min egen bror Daniel.

Jättefin middag med Superfin dukning och trevligt sällskap. Kvällen avslutades på Hugo nattklubb, utan brudparet som förberett allt in i minsta detalj under dagen och var trötta.

Tack för en jättefin kväll och all lycka i framtiden!


Bra början.. Typ

Tog en sväng förbi Moa. Hon skulle till stan och fila med en kompis. Så jag följde henne en bit och sen gick jag hem. Kul va? Och du läste alltihop.

Nä men idag är jag ju ledig och tänkte att jag skulle avsluta gårdagens projekt med att pyssla om vår lägenhet. Det som inte var så kul eller safe var att vi i morse insåg att jag låtit strykgärnet stått på hela natten. Not funny!

Såå.. På med kaffet! Det lockar säkert till sig Cornelia som brukar duka upp vid lunch för den dagliga kaffedosen.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2605758/images/2012/pic_50349aece087c3697c001778.jpg" class="image">


Tröttnade, så jag flyttade om.

Jag går och väntar dag in och dag ut på att mäklaren ska höra av sig. Vi håller ju på och köper hus jag och min älski pälski Fredrik. Men som det känns nu så vet man inte om mäklaren visar huset för andra bakom vår rygg eller om det faktiskt tagit säljarens försäkringsbolag tre veckor att fastställa om de tänker åtgärda felet under huset eller ej. Om de betalar och fixar skadan så köper vi huset. Om inte måste vi tacka nej.

Såå.. Jag som inte haft lust eller ork att bry mig om mitt nuvarande hem fick idag ett infall och bytte bort det chica sommarsöta rosa och pudervita i sovrummet till svart, grått och vitt. Det känns nu mer som en lägenhet i city än en idyllisk lanthandel.

Take a look!


Tomorrowland

Åkte till Belgien. Spenderade fem otroliga dagar och fyra nätter på Dreamville camping och house Festivalen tomorrowland! Det är BLAND DET HÄFTIGASTE jag någonsin varit på!

Tusentals människor, alla med samma mål. Att njuta av grym musik och ha den roligaste tiden i sitt liv.

Jag åkte till festivalen med de stora målen att se David Guetta, swedish house mafia och Skrillex. Underbart men otippat var det Skrillex, Fatboy slim och många "mindre kända" som fick min puls att slå fortare. Avicci var klart bättre än vad jag trodde också men bäst (enligt mig själv) var Skrillex tätt följt av SHM och sen snubblar säkert fem sex stycken in på tredjeplats.

Jag står nu mellan sprudlande glädje fjärilar i magen och illamående ofräscha gaser i magen när jag får upp tanken om... TOMORROWLAND 2013. Doom Doom... Doom Doom.

Vem Vet?


RSS 2.0