Omg! Why?

Alltså.. Hon ser ju förjävlig ut?!?!! Drar hon in magen och spänner den på samma gång?

Eller är hon bara såååå smal att hela hennes sixpacks syns all The time?

Eu, jag vill gå ner 20 kilo och få en platt mage men ALDRIG som denna!!!!


Fredrik är supertaggad!

Idag började dagen med träningspass på medley gym ihop med darling. I morgon bitti ska vi dra dit och simma. Sen ska Fredrik simma och jag ska hämta ut mitt tio-kort på athena! Jag borde även hämta ut tio-kortet jag har på hälsoteamet... Hur ska jag hinna? Hur som haver en bra dag! Hoppas detta upprepas resten av veckan!

God natt!


27:e Feb - En bra dag..

Snart dags att jobba men först en uppdatering.
Jag gjorde ju bort mig med att glömma, inte kolla facebook, inte har larm eller något som påminde mig om att det var en väldigt speciell helg. När påminnelsen faktiskt kom.. då satt jag fast i gryt.
Jag är jätteledsen över att detta hände men jag kan heller inte gräva ner mig. Så jag ska helt enkelt försöka att gottgöra detta. Om besvikelsen blev så stor att jag inte kom, då betyder jag ju ändå rätt mycket. Och det trodde jag ju ändå inte att jag gjorde.. alltså. inte så mycket. Så jag var ju en crapy vän.
Men gott görelsen tar vi en annan gång. den måste planeras lite! Förlåt Moa..
Till annat... 
Jag MÅSTE färga håret!

Gjorde precis något busigt!

För det första köpte jag något till mig själv som jag behövde!
För det andra så går jag hem från morgonmötet. :D

Näsan rinner men jag ska i alla fall försöka röra mer på fläsket! Nu finns det ingen ursäkt mer än kanske ösregn att inte cykla till jobbet med bra kläder på mig!

Roligast i hela världen är ju att darling slutat snusa och att han i och med detta äter ALL THE TIME! Jag hoppas att det dyker upp lovehandles snart så att han känner sig manad att träna med mig. Meeeeen enligt hans inre röst (annars kallad Robin) så är det ju tråkigt att träna med sin flickvän. Det är ju inte så att vi ska köra samma pass men vi kan väl gå dit ihop? Dra med varann liksom?

Killar alltså!

Nähä, nu har jag varit en trafikfara i snart tio minuter med nedböjt huvud och fullt fokus på mobilen. (jag har tittat upp vi möten och vid övergångar!)

Ciao Ciao!!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2605758/images/2012/pic_190767728.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2605758/images/2012/pic_190767728.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2605758/images/2012/pic_190767728.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2605758/images/2012/pic_190767728.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2605758/images/2012/pic_190767752.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2605758/images/2012/pic_190767752.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2605758/images/2012/pic_190767802.jpg" class="image">


Vad hände?

Jag mådde skit när jag vaknade i morse och nu mår jag ännu värre. Huvudet är tungt och kroppen gör ont. En riktig förkylning känns det som. Uuusch! Jobbar till åtta och förhoppningsvis stannar det jobbiga vid detta. Pinsamt att inte kunna jobba sista timmarna liksom. Usch!!!

Men det är lugnt!

Jag måste tagga pengens jag tjänar i stället! De går ju till bra och Superligan saker!!

Jag ser INTE ut dom på bilden idag vill kan lova. :)


Nervös fråga

Sitter på kontoret och försöker få mitt liv att inte kännas som om det slags sönder. Jag ska bara fråga.


Omg! Jag frågade.. Nyss!
Jag fick en dag till! Count me in!!!!!


Yippi! Vaknade med halsont

Vaknade och var alldeles torr i halsen följt av ont i halsen. Vafan? När ska jag ha blivit sjuk? hur har jag blivit det. Det Ända jag kan tänka mig är om jag klätt mig i för lite kläder på promenaderna? Men fan vad tråkigt.

Börjar jobba snart. sr legat och dragit ut på morgonen så mycket jag har kunnat. Ännu en 10-20 dag på hageby. Kom förbi vettja!


Pengar rullar in som det ska.. Eh?

Helgen har inneburit jobb och en ledig söndag. Denna dag spenderad på att göra lägenheten ren och fräsch. Allt avklarat med högsta betyg.

Big brother har ju dessutom startat igen och jag är tyvärr redan fast! Att tvinga det mesta omaka paret att låtsas vara ett par direkt från start är ju en sjukt genialisk plan! Löv it!

Tyvärr innebar ju detta att Äkta människor på ett 21.00 söndag fick stå över ikväll och därför bli måndagens härliga tvprogram att se fram emot. Streama på nätet helt enkelt.

Imorgon jobbar jag först på Village och sen på The body shop så jag lär finnas i hageby centrum från öppning till stängning! Jobbigast OCH roligast är att jag måste ha two differant outfits på mig. All black på tbs och något personligt men stilrent på Village. Niiiice!

Kära gode Gud, ge mig styrka att slå mina negativa tankar och kraft att ta vara på de positiva. Giv mig också kraft att ta på mig träningskläderna och bara gå en promenix innan jobbet kallar. Amen

Det skadar inte att prova alla metoder!
God natt


Jag blev bortskämd och Fredrik bortskRämd!...

img_2940 (MMS)

Jag blev bortskämd och Fredrik bortskRämd! Gav honom denna fina i ett kuvert där nedre delen av texten var gömd till en början. Hahaha! Han slutade nog andas några sekunder när han fick detta! En bra alla hjärtans dag där jag fick frukost på sängen! Löv löv löv ju hjärtat


Jag har haft en helt underbar alla hjärtan...

Jag har haft en helt underbar alla hjärtans dag och helt utan måsten. Vi lagade mat tillsammans och bara chillaxat. Jag älskar dig Fredrik!


Sitter och drömmer om dagen då jag startar eget

Jag har drömt i flera år nu men inte riktigt kommit till skott med vad jag ska göra. Det har hela tiden lutat åt cafe men utan passion till bakning känns cafe långt bort.


Tills jag mötte Malin! Hon är en skitsnygg ensamstående tvåbarns mamma på ynka 30 år som just nu arbetar som mattant men går undercover som en fantstisk bagerska och konditor by night. Henne vill jag roffa åt mig och dra med på denna lilla ide. Kort sagt, hon gillade iden och har själv inte kunnat släppa tanken. Its awesome!
Så ikväll har jag spenderat min vakna tid åt att göra en lätt översiktlig budget.. den går i taket fort.
Har inte direkt kollat över olika företag när det gäller tillbehör men däremot det stora och minst sagt dyra grejerna har jag försökt att prischecka på flera håll. Begagnade saker går också att få tag på hyffsat billigt.
Än så länge har min budget gått upp till 56.000kr. Och då har jag tagit dyra metoder för att förhoppningsvis när dagen smäller och jag måste göra en RIKTIG research att den sänks med.. ja låt oss säga... 20.000kr. :D


aja. nu ska jag inte sitta och kasta bort mer tid på drömmar. I morgon ska jag jobba på The Body Shop 10-16 och på village 16.30-20.00. Så jag har dagen planerad!


På torsdag kommer Berra, Lennox och Jannica på besök. :D :D :D Då ska vi bada i simhallen och ha trevligt på kvällen tänkte jag. Måste handla till det, just det!


och i helgen kommer robin hem efter två veckors uppehåll. Ja, han kommer hem. Han känner sig nog egentligen mer hemma hos oss än hemma hos sig själv. Han skulle nog bara vilja ha en egen säng och någonstans att lägga sina kläder... så vore han mer än nöjd.
JA. duscha sen sova är en bra idé.
God natt!

Snygg ansiktsmask va? Från The body shops ...

img_8057 (MMS)

Snygg ansiktsmask va? Från The body shops serie nutriganics. Helt wonderbar!!! Så nu ska jag borsta ut sen gigantiska tovan jag har fått av att sova med utsläppt och oborstat hår i en vecka. Sen ska jag göra mig fin för en ny arbetsdag som väntar! :D


Tog kort på min halvätna lunch. Som ovan b...

img_6449 (MMS)

Tog kort på min halvätna lunch. Som ovan bloggerska så blir det mycket bilder halvvägs in i projekt. :) haha!


RSS 2.0